更多优质自考资料尽在百度贴吧自考乐园 自考乐园俱乐部 自考乐园 (http://tieba.baidu.com/club/53463
  89)欢迎加入...欢迎交流...止不住的惊喜等着你.........
《大学英语自学教程》(上册) 大学英语自学教程》(上册) 》(上册 课后习题答案(珍藏版) 课后习题答案(珍藏版) Text A Unit 1 Exercises for the Text I.
  1.d
  2.a
  3.c
  4.d
  5.d II.
  1.task
  2.intelligent
  3.research
  4.clue
  5.co nclusion
  6.repeat
  7.communicate
  8.purpose
  9.probably
  10.outline III.
  1.Instead of
  2.therefore
  3.more...than
  4.even
  5.First of all
  6.because
  7.on the other hand
  8.finally
  9.looking for
  10.Conversely IV.
  1.Research shows that successful language learners are similar in many ways.
  2.Language learning is active learning.Therefore,successful learners should look for every chance to use the language.
  3.Language learning should be active,independent and purposeful.
  4.Learning a language is different from learning maths.
  5.The teacher often imparts successfull language learning experiences to us. Vocabulary Exercises I.
  1.a.success b.successful c.successfully
  2.a.indepence b.depend c.dependent
  3.a.covered b.uncover c.discovered
  4.a.purposeful b.purposefully c.purpose II.
  1.inexact
  2.technique
  3.outlined
  4.communicate
  5.regularly
  6.clues
  7.intelligent
  8.incomplete
  9.similar
  10.statement III.
  1.disagree
  2.independent
  3.incomplete
  4.inexact
  5.uncover IV.
  1.They find it hard to master a foreign language.
  2.The research shows that successful men are similar in many ways.
  3.Successful language learners do not only depend on the book or the teacher.
  4.We are willingto help our friends.
  5.We should learn new things independently,actively,and purposefully.
Text B Exercises for the Text I.
  1.T
  2.F
  3.T
  4.F
  5.T
  6.F
  7.F
  8.F
  9.T
  10.F II.
  1.With the help of their fingers
  2."I am thirsty."
  3.tea,coffee,wine,beer and soda-water
  4.Put his hands on his stomach
  5.nothing but drinks
  6.much more exact
  7.meanings and can be put together into sentences
  8.form new sentences
  9.talk
  10.speak Vocabulary Exercises I.
  1.b
  2.a
  3.c
  4.e
  5.d II.
  1.B
  2.A
  3.B
  4.D
  5.A
  6.A
  7.C
  8.C
  9.C
  10. B Grammar Exercises I. whether 连词 towards 介词 second 数词 hour 名词 repeat 动词 successful 形容词 not 副词 probably 副词 than 连词 because 连词 which 连词 even 副词 intelligent 形容词 differ 动词 regular 形容词 some 形容词/代词/副词 into 介词 oh 感叹词 seem 系动词 communicate 动词 II.
  1.Let 动词 round 介词
  2.fresh 形容词 for 介词
  3.leave 名词 call 动词 on 介词 if 连词 spare 动词
  4.Even 副词 it 代词
  5.Where 连接副词 will 名词
  6.after 介词 calm 名词
  7.seem 系动词 those 代词 makes 名词
  8.without 介词 return 名词
  9.strict 形容词 work 动词
  10.news 名词 live 形容词 meeting 名词 III.
自考乐园,自考学习交流、资料共享的好去处!自考乐园,自考人自己的家园.... 俱乐部 id:53463
  89(请牢记它哦~在百度贴吧的搜索框中输入俱乐部 id,可以直接进入俱乐部
更多优质自考资料尽在百度贴吧自考乐园 自考乐园俱乐部 自考乐园 (http://tieba.baidu.com/club/53463
  89)欢迎加入...欢迎交流...止不住的惊喜等着你.........
(斜体为主语,带下划线的为谓语)
  1.Most adults would disagree with this statement.
  2.How much time did they allow you for doing the work.
  3. I had a visit from Mary yesterday.
  4. China's stand on this questionis clear to all.
  5.Warm clothes protest against the cold of winter.
  6.What we need is more practice.
  7.There doesn't seem to be much chance of my getting job.
  8.In those days the cost of living rose by nearly 4 percent.
  9.There are a number of people interested in the case.
  10.Every means has been tried but without much result. IV.
  1.a magazine (宾语)last night (状语)
  2.in need (定语)indeed (定语)
  3.outside your area (定语)telephoning long distance (主语补足语)
  4.your children (宾语)all day (状语)
  5.his direction (宾语)French (宾语)
  6.me (宾语)plenty of exercises (不定式宾 语)
  7.long (宾语)to London (状语)
  8.those (宾语)who help themselves (从句作 定语)
  9.her (宾语)above others (宾语补足语)
  10.to build a hotel in the village (定语)of the foreigners (定语) Unit 2 Text A Exercises for the Text I.
  1.a
  2.c
  3.a
  4.a
  5.c II.
  1. Income tax is a certain percentage of the salaries paid to the goverment.
  2. Graduated income tax means the percentage of the tax(14 to 70 percent) increases as a person's income increase.
  3. Property tax is that people who own a home have to pay taxes on it.
  4. Exercise tax is charged on cars in a city.
  5. Sales tax is a percentage charged to any item which you buy in that state.
III.
  1.due
  2.depends on
  3.diverse
  4.consists of
  5.simila
  6.tends to
  7.complaining about
  8.In addition to
  9.issue
  10.agreed on IV.
  1.How much do you charge for a haircut.
  2.We are trying to use funds for the Red Cross.
  3.He has earned a good reputation for honsety.
  4.We pay taxes in exchange for government services.
  5.An open letter protests the government's foreign policy. V.
  1.Every citizen is obliged to pay taxes.(It is obligatory on every citizen to pay taxes)(It is every citizen's duty to pay taxes.)
  2.Americans often say that there are two things they can be sure of in life.
  3.There are generally three levels of government in the United States; therefore,there are three types of taxes.
  4.Some states charge income tax in addition to a sales tax.
  5.Americans complain that taxes are too high and the government uses them in the wrong way. Vocabulary Exercises I.
  1.a. percent b. percentage c. percent
  2.a. adds b. addition c. additional
  3.a. confused b. confusing c. confusion
  4.a. complained b. complain c. complaint II.
  1.charge
  2.departmen
  3.due
  4.diverse
  5.earns
  6.vary
  7.property
  8.leading
  9.funds
  10.tends III.
  1.China leads the world with silk products.
  2.In addition to an income tax some states charge a sales tax.
  3.The sales tax varies from price to price of any item you buy.
  4.People often complain about the increasing price.
  5.His mother says that he spends too much time on TV every day. Text B Exercises for the Text
自考乐园,自考学习交流、资料共享的好去处!自考乐园,自考人自己的家园.... 俱乐部 id:53463
  89(请牢记它哦~在百度贴吧的搜索框中输入俱乐部 id,可以直接进入俱乐部
更多优质自考资料尽在百度贴吧自考乐园 自考乐园俱乐部 自考乐园 (http://tieba.baidu.com/club/53463
  89)欢迎加入...欢迎交流...止不住的惊喜等着你.........
I.
  1.F
  2.F
  3.F
  4.T
  5.T
  6.T
  7.T
  8.F
  9.T
  10.F II.
  1.attracts
  2.leisure
  3.available
  4.limited
  5.esti mate III.
  1.decided on
  2.approved
  3.estimate
  4.carried over
  5.put up with
  6.characteristic of IV.
  1.B
  2.C
  3.B
  4.A
  5.C
  6.D Grammar Exercises I.
  1.SV
  2.SVO
  3.SVOC
  4.SVC
  5. SVO
  6.SVOC
  7.SVOC
  8.SVO
  9.SVOO 1
  0.SVOC
  11.SVOC
  12.SVC
  13.SVOC
  14.SVOO 1
  5.SVC II.
  1.prefer
  2.insisted
  3.need
  4.make
  5.re member
  6.look
  7.worked
  8.was
  9.sounds 1
  0.gave III.
  1.B
  2.C
  3.D
  4.A
  5.B
  6.C
  7.A
  8.D
  9.A
  10. D IV.
  1.The two languages are different/not similar in many way.
  2.The deaf and dumb can neigher speak nor hear.
  3.The Englishman speaks a very good Italian.
  4.Could you pass me a cup of coffee.
  5.At this time he felt thirsty and hungry.
  6.Yesterday evening she asked me to wait for her at the gate of the restaurant.
  7.When did you get up this morning.
  8.The story sounds interesting,but it is not true.
  9.The meat and macaroni cost me 25 yuan.
  10.She oftern teaches the children to sing English songs. Unit 3 Text A Exercises for the Text I.
  1.d
  2.d
  3.c
  4.b
  5.d II.
  1.long/wide
  2.across
  3.deep
  4.around
  5.high III.

  1.The,/,/
  2.The
  3.the,the
  4./
  5./,a
  6./,the
  7./
  8.The,the,the
  9.The,the
  10./ IV.
  1.unwilling
  2.avarage
  3.take
  4.runs
  5.Suppose V.
  1.On the avarage there are 1,000 vistors a day.
  2.The Atlantic Ocean is only as half as the Pacific,but it is moar than 4,000 miles wide.
  3.Last night it took him a long time to get to sleep.
  4.There are so many ads on TV that it is to remember how many there are.
  5.Many wrong ideas about the Atlantic made the people in Columbus'days unwilling to sail westward. Vocabulary Exercises I.
  1.a.sailed b.sailor c.sail(n.)
  2.a.willing b.unwillingly c.unwilling
  3.a.unusual b.usual c.usually
  4.a.average(n.) b.average(a.) c.averaged(v.) II.
  1.peak
  2.crew
  3.average
  4.blils
  5.unusual
  6.highway
  7.narrow
  8.salty
  9.spot
  10.affected III.
  1.The sailors were afraid that might meet bad weather.
  2.The mountain is half as high as Mount Tai.
  3.On the average there are 45 students in every class of the school.
  4.The climate affects the growth of plants.
  5.My work keeps pilling up. Text B Exercises for the Text I.
  1.T
  2.T
  3.F
  4.T
  5.F
  6.T
  7.T
  8.T
  9.F
  10.T II.
  1.three
  2.the earth's gravitational pull.
  3.it is near
  4.
  29.5
  5.its own/reflects
  6.disc
  7.the old moon in the new moon's arms.
  8.outline
  9.the old earth in the new earth's arms
  10.night
自考乐园,自考学习交流、资料共享的好去处!自考乐园,自考人自己的家园.... 俱乐部 id:53463
  89(请牢记它哦~在百度贴吧的搜索框中输入俱乐部 id,可以直接进入俱乐部
更多优质自考资料尽在百度贴吧自考乐园 自考乐园俱乐部 自考乐园 (http://tieba.baidu.com/club/53463
  89)欢迎加入...欢迎交流...止不住的惊喜等着你.........
Vocabulary Exercises I.
  1.d
  2.b
  3.a
  4.c
  5.e II.
  1.C
  2.C
  3.B
  4.A
  5.D
  6.C
  7.B
  8.B
  9.B
  10.D Grammar Exercises I. depend--dependence explain-explanation form--formation conclude-conclusion inform--information move--movement mean--meaning govern-government graduate--graduation similar--aimilarity confuse--confusion pay--payment agree--agreement advertise-advertisement announce--announcement add--addition decide--decision use--usefulness attract--attraction mix--mixture II. science--scientific sulless--sullessful response--responsible color--colorful nation--national revolution-revolutionary addition--additional help--helpful person--personal meaning-meaningful accept--acceptable use--useful wood--wooden act--active III. disagree eimpractical independ ent uncover inexact incomp lete disorder unhappy inform al inpossible inactive uncertain discharge dishonest impolite IV.
  1.try n. 尝试;试验 经过许多次尝试后,他们终于取得了成功。
  2.say n. 发言权 在所有的事务中妇女应享有平等的发言权。
  3.market v.(在市场上)销售 三年后他们开始在市场上销售他们的产品。
  4.journey v. 游历 要到那儿,他们得踏遍整个山区。
  5.make n. 牌子;产品
虽然乍一看我们的产品比其它产品的价格要 高,可顾客还是愿意买我们的产品。
  6.parrot v. 鹦鹉学舌般地重复 老板说什么,他学说什么。
  7.wine v. 喝酒 他们吃喝到深夜。
  8.empty v. 使流入 这条小溪流入黄河。
  9.head v. 作为...之首 后来他被任命为经理主管这个公司。
  10.bridge v. 越过;跨过(障碍) 这项政策将有助于度过难关。
  11.slow v. 使慢下来 火车减速一半。
  12.after-sale a. 售后的 如果你们能提供令人满意的售后服务,你们 的产品肯定会在这儿有市场。
  13.machine v. 加工 机床是用来加工金属制品的。
  14.take-off 起飞 飞机起飞时禁止吸烟。
  15.radiocontrol 无线电控制 所有的模型飞机都是无线电遥控的。
  16.downtown 城市商业区的 繁忙的商业街或购物中心通常是开饭店的好 场所。
  17.will 意志力;决心 有志者,事竟成。
  18.house v. 给...房子住 据说这套新公寓能住下六口之家。
  19.water v. 淌口水 见到苹果,他直流口水。
  20.rule v. 控制;支配 有钱就有势。 Unit 4 Text A Exercises for the Text I.
  1.c
  2.b
  3.b
  4.d II.
  1.smooth
  2.similar
  4.municipal
  7.familar
  10.difficult

  5.c
  3.mental
  6.useful
  9.striking

  5.meaningful
  8.single
自考乐园,自考学习交流、资料共享的好去处!自考乐园,自考人自己的家园.... 俱乐部 id:53463
  89(请牢记它哦~在百度贴吧的搜索框中输入俱乐部 id,可以直接进入俱乐部
更多优质自考资料尽在百度贴吧自考乐园 自考乐园俱乐部 自考乐园 (http://tieba.baidu.com/club/53463
  89)欢迎加入...欢迎交流...止不住的惊喜等着你.........
III.
  1.Information that does not make any sense to you is difficult to remember.
  2.Association refers to associating what we want to remember with what we have already remembered.
  3.Catagorezing words helps memory.
  4.Needless to say,if the books in the library were kept in a random order,readers could not find the books they wanted.
  5.Forming an integrated image with all the information placed in a single memtal picture can help up to preserve a memory. Vocabulary Exercises I.
  1.a.psychologist b.psychology c.psychologi cal
  2.a.meaningless b.meaning c.meaningf ul
  3.a.organized b.organizer c.organizatio n
  4.a.repeated b.repetition c.repeat II.
  1.ability
  2.accurately
  3.focus
  4.needless
  5.meaningful
  6.rand om
  7.Repetition
  8.preserve
  9.impr ovement
  10.image
  11.related to
  12.associate,with III.
  1.mean
  2.organize
  3.visualize
  4.associate
  5.improve
  6.repeat
  7.memorize
  8.communicate
  9.categorize
  10.imagine IV.
  1.Their research focuses on the learning skills of adults.
  2.It is meaningful to know how to use these phrases.
  3.The adult group consists of 15 people.
  4.Needless to say,we all know these
 

相关内容

自考英语二课文

   大学英语自学教程(下) 01-A. What Is a Decision? A decision is a choice made from among alternative courses of action that are available. The purpose of making a decision is to establish and achieve organizational goals and objectives. The reason for making a ...

新编大学英语二课后答案

   新编大学英语2答案(超全) (2010-01-04 16:17:43) 转载 标签: 教育 Key to Exercises of Unit 1 l Part Two Reading centered activities Pre-reading Reading Comprehension 1. Understanding the structure of the passage Para.1-4 c para.5-7 a para.8-11 b para.12-13 d 2. 1) They ...

高考英语听力

   高中英语听力教学 的探究与实践 Jiashan Senior High School Cao Yonghua 发言提纲 高中英语听力教学存在的误区 高中英语听力学习的主要障碍 高中英语听力理解的本质特征 高考英语听力要求和命题规律 高中英语听力学习的策略指导 高中英语听力培养的普遍做法 教师用英语授课 相互倾听“ 生 生 生 相互倾听“师-生,生-生”英语交流 播放阅读材料的朗读带 利用教材中的Listening 和练习册中的 利用教材中的 听力训练 举行定期的经常性的听力测试, 举行定期的 ...

自考英语二答案

   0015 自考英语二课后习题答案 Unit 1(英语二) Text A Exercises for the Text I.1.d 2.c 3.c 4.a 5.d 4.implement 5.preccedent 6.attain II.1.alternative 2.fundamental 3.accompany 7.objectives III.1.c 2.d 3.i 8.vary 4.j 9.multiple 10.isolate 5.g 6.e 7.h 8.1 9.f 10.b IV. ...

自考英语二(下册)

   A decision is a choice made from among alternative courses of action that are available. The purpose of making a decision is to establish and achieve organizational goals and objectives. The reason for making a decision is that a problem exists, go ...

自考英语二答案

   0015 自考英语二课后习题答案 1(英语二 英语二) Unit 1(英语二) Text A Exercises for the Text I.1.d 2.c 3.c 4.a 5.d II.1.alternative II.1.alternative 2.fundamental 3.accompany 4.implement 5.preccedent 6.attain 1.alternativ 7.objectives III.1.c III.1.c 2.d 8.vary 9.multipl ...

自考英语二 单词

   A   1.a few 几个   2.a good deal 许多   3.a good many 许多   4.a great amount of 大量的   5.a great deal 大量的   6.a great many 很多   7.a little 一些,一点点   8.a lot of 许多,大量的    9.a number of 若干,许多   10.a variety of 种种,若干不同的   11.above all 首先,首要   12.according to ...

自考英语二讲义

   自考“英语(二)”完整讲义 讲义一   Text A What Is a Decision ?   I.课文内容简介   决策的目的是制定和实现组织目标。作决策的原因是有问题存在、目标和目的不正确、或者有某种东西防碍目标或目的的实现。作决策的过程对管理人员来说至关重要。决策者必须具备从多个可供选择的可能性中确定最佳选择的手段。而多种目标的顺序和重要性也部分地基于决策者的价值观。今天所作的决策可能会对将来产生深远的影响。因此,有经验的管理者能从当前决策看到将来的效果。   段落大意:课文分成三部 ...

自考英语二短语

   高等教育自学考试网上辅导 《英语(二) 英语( 》 二、短 语 at large(普遍地;自由地,逍遥自在地) / at times (有时候) 1.about 的相关短语 (1)形容词短语 be concerned about 担忧…,烦恼… / be crazy about 狂热于…; Nowadays, many young people are crazy about big stars. 如今,许多年轻人对巨星非常痴迷。 (2)动词短语 bring about 导致、引起 / ca ...

自考英语二词汇

   高等教育自学考试网上辅导 《英语(二) 英语( 》 一、词 汇 考点词汇 1.agree→disagree +(with sb/sth)同意某人(事)/ to sth 同意某事/on sth 就某事达成一致 They agree on/They agreed on what time they would set out. 他们就什么时间动身出发达成了一致。 2.similar be ~ to 与…相似 The two plans are similar but not the same. ...

热门内容

初中英语知识点总结(完整版)

   初中英语知识点总结 一般现在时的用法 1) 经常性或习惯性的动作,常与表示频腮度的时间状语连用。 时间状语: every…, sometimes, at…, on Sunday I leave home for school at 7 every morning. 2) 客观真理,客观存在,科学事实。 The earth moves around the sun. Shanghai lies in the east of China. 3) 表示格言或警句中。 Pride goes befo ...

初一英语期中测试(仁爱版)

   期末考试试题 一 词汇(10ps) 1 A teacher teaches s in a school. 2 How about singing songs with us ? I’d like that , but I’m a I have no time. 3 My father is a doctor, he works in a h . 4 What would you like to drink? Just a glass of apple j . 5 We are in the ...

牛津英语 7B unit6 导学案(Comic strip and Welcome to the unit???Vocabulary)

   2010?2011 学年度第一学期英语学科集体备课(导学案) (教师用) 八年级 单元、 主备教师 课 题 二次备课: Comic strip and Welcome to the unit 课 2010 年 10 月 22 日 时 1 课 型 新授课 章节 导学 目标 导学重 难点 Unit 6 1. To introduce students to the world of pets 2. To identify names of animals and typical features ...

小学生英语作文

   我的假期 1.I was very happy during the National Day holiday. I spent a lot of time to play with my friends because I had little homework,I had finished it very soon. Although sometimes I feel bored, happiness was the mainstream. I liked to visit intere ...

2011年中石油集团公司职称英语1-60练习题整理

   1 词汇 English Is a Crazy Language 1. We take English for .(C) A. ground A. goes on A .reflects 4. When I 语法 5. English muffins weren’t invented in England _D French fries in France. A. while A. one but all from Guinea nor B A. it is a pig 8. Why ham ...