自考英语( 自考英语(一)模考及答案
帮考网自考温馨提示,此乃练习题,请勿对号入座。 帮考网自考温馨提示,此乃练习题,请勿对号入座。 自考温馨提示
《英语(一)》模考及部分参考答案 一、单选题
  1. They are not afraid to repeat they hear or to say strange things. A. what B. that C. when D. how
  2. A. B. C. D.
  3. A. B. C. D.
  4. A. B. C. D.
  5. A. B. C. D.
  6. A. B. C. D. arrived there No sooner had Anne . . No sooner Anne had . . No sooner Anne had . . No sooner had Anne . . she fell ill. . than . than . when . when
All is a continuous supply of fuel oil. what is needed the thing needed for their needs that is needed This room is much too hot; it’s like a . fantasy fossil fashion furnace I hope you will be higher spirits when we meet next time. to on of in they are after is profit. Which That What When
帮考网 让考试变得更简单

  7. The satellite also demonstrated how it could provide help to people living in isolated areas whereis difficult. A. transportation B. instruction C. application D. compensation
  8. A. B. C. D. As we have been very busy recently, we go to the theatre only_. absolutely frequently continually occasionally

  9. We can come to the that the more we practice, the more skillful we will be. A. tradition B. generation C. conclusion D. fact
  10. Tom's father home until yesterday. A. doesn't write B. don't write to C. didn't write to D. didn't write 二、完形填空题
  1. The name “United Nations”was probably devised by U. S. president Franklin D.Roosevelt, and first group of representatives of the member states met and signed a declaration of common purpose on New Year's Day in 19
  42.Representatives of five 11 worked together to draw 12 proposals, completed at Dumbarton Oaks in 19
  44.These proposals, modified after 13 at the conference on International Organization in San Francisco which began in April 1945, were finally 14 and signed as the UN Charter by 50 countries on 26 June,19
  45.Poland, not 15 at the conference, signed the Charter later and was added to the list of 16 members. It was not until that autumn, 17 , after the Charter had been 18 approved and signed by China, France, the USSR, the UK and the US and by a majority of the other participants, the UN came 19 existence. The date was 24 October, now 20 celebrated as United Nations Day.
  1. 11 A. lands B. powers
帮考网 让考试变得更简单
C. armies D. fields
  2. A. B. C. D.
  3. A. B. C. D.
  4. A. B. C. D.
  5. A. B. C. D.
  6. A. B. C. D.
  7. A. B. C. D.
  8. A. B. C. D. 12 up out on in 13 debate quarrel dispute remark 14 admitted to decided on permitted of agreed on 15 to be represented represented represent to represent 16 former original before formal 17 therefore otherwise however nevertheless 18 really wholly officially actually
帮考网 让考试变得更简单

  9. A. B. C. D.
19 to off for into

  10. 20 A. universally B. total C. wholly D. world 三、阅读理解题
  1. Since the late 1960s a growing number of women have expressed a strong dissatisfaction with any marriage arrangement wherein the husband and his career are the primary considerations in the marriage. By the end of the 1970s, for example, considerably less than half of the women in the United States still believed that they would put their husbands and children ahead of their own careers. More and more American women have come to believe that they should be equal partners rather than junior partners in their marriages. This stage of marriage, although not typical of most American marriages at present, will grow most rapidly in the future. In an equal partnership marriage, the wife pursues a full time job or career which has equal importance to her husband's. The long-standing division of labor between husband and wife comes to an end. The husband is no longer the main provider of family income, and the wife no longer has the main responsibilities for household duties and raising children. Husband and wife share all these duties equally. Power over family decisions is also shared equally. The rapid change in women's attitudes toward marriage in 1970s reflected rapid change in the larger society. The women's Liberation movement appeared in the late 1960s, demanding an end to all forms of sexual discrimination against females. An Equal Rights Amendment(修正案) to the U. S. Constitution was proposed which would make any form of discrimination on the basis of sex illegal, and though it has failed to be ratified, it continues to have millions of supporters.
  1. Since the late 1960s, more and more women dissatisfied with the marriage . A. arranged by other people B. in which husband and children are put in the first place C. in which they themselves have superior privilege D. arranged by their husbands
  2. In an equal partnership marriage, . A. the wife is the main provider of family income B. the wife no longer has household duty
帮考网 让考试变得更简单
C. the husband and wife share the responsibility for the family D. the husband and wife will not quarrel in the family
  3. The Women's Liberation Movement . A. maintains sexual equality B. claims to get rid of family responsibility C. began in the end of 1970s D. thinks that husband and wife should interchange roles in family
  4. The word “ratified” (the forth line in paragraph
  3) probably means . A. encouraged B. objected C. disproved D. confirmed
  5. In 1970s, women's attitude toward marriage changed rapidly because . A. women's liberation movement appeared in the late 1960s B. an Equal Rights Amendment to the U. S. Constitution was proposed C. husband is no longer the main provider of family income D. both A and B
  2. The skin which covers the tips of the fingers and thumbs is crossed by numerous ridges (隆 起)arranged in different patterns. This patterns are permanent from birth and remain exactly the same throughout a person's life, even when the skin becomes wrinkled and cracked as a result of old age. Such patterns are never passed on from parents to children, and no one in the world has the same patterns as anyone else. Even identical twins have different sets of fingerprints. As a result, fingerprints offer a most useful and foolproof way of identifying people. Any ridged part of the hand and the foot may be used as a means of identification, but finger impressions are usually preferred since they can be taken easily and quickly. Fingerprints are classified in the ways: by general shapes and contours, by the finger positions of the pattern-types, and by size (often measured by counting the ridges in the loops). Every set of fingerprints has different “ridge characteristics”(i. e. the print of each separate finger is different from that of all the other fingers), which belong to one of four basic groups: arches, loops, whorls and composites. All fingerprints can then be divided into 1, 024 groups. By using details in the patterns above, these 1, 024 groups can be further divided into thousands of smaller groups, thus making it possible to find a particular see prints in a few minutes.
  1. According to this passage, the true statement about human fingerprints is that .
帮考网 让考试变得更简单
A. people's fingerprints can be inherited B. people's fingerprints are unique but identical twins may have the same fingerprints C. using fingerprints is the only way to identify people D. people's fingerprints will not change in all their lives
  2. We prefer to use fingerprints to identify people because . A. we can never find the same set of fingerprints among human beings B. finger impressions can be taken easily and quickly C. fingerprints offer a most useful and foolproof way of identifying people D. all of the above
  3. About the classification of fingerprints, which is TRUE? . A. Fingerprints can be classified in three ways B. All fingerprints can be divided into 1, 024 groups and can not be divided further C. It is not easy to find a particular set of fingerprints in a short time D. People can not classify the fingerprints in an effective way
  4. The word“foolproof”(line 7, pare.
  1) most probably means . A. that is permanent B. that is helpful C. that is not foolish D. that can not go wrong
  5. The passage is most probably taken from an article entitled . A. Permanent Fingerprints B. Classification of Fingerprints C. Ridge Characteristics D. A Means of Identification
  3. When a consumer finds that an item she or he bought is faulty or in some other way doesn't live up to the manufacture's claim for it, the first step is to present the warranty (保单), or any other records which might help, at the store of purchase. In most cases, this action will produce results. However, if it does not, there are various means the consumer may use to gain satisfaction. A simple and common method used by many consumers is to complain directly to the store manager. In general, the “higher up”the consumer takes his or her complaint, the faster he or she can expect it to be settled. In such a case, it is usually settled in the consumer's favour, assuring he or she has a just claim. Consumers should complain in person whenever possible, but if they cannot get to the place of purchase, it is acceptable to phone or write the complaint in a letter.
帮考网 让考试变得更简单
Complaining is usually most effective when it is done politely but firmly, and especially when the consumer can demonstrate what is wrong with the item in question. If this cannot be done, the consumer will succeed best by presenting specific information as to what is wrong, rather than by making general statements. For example, “The left speaker does not work at all and the sound coming out of the right one is unclear”is better than“This stereo(立体声音响) does not work. ”
  1. The possible meaning of the phrase“live up to”(line 2, para.
  1) may be . A. to make up to consumers B. to keep to the high standards of C. to be the best compared with others D. to stand for salesmen's benefits
  2. If a consumer finds what she or he bought doesn't live up to the manufacture's claim for it, . A. presenting the warranty is the only way to settle the problem B. there are many ways for the consumer to gain satisfaction C. the first thing to do is to threaten to take the matter to court D. what she or he should do is to keep silent
  3. If a consumer complain in person to the store manager,. A. it's possible to settle the problem in the consumer's favour B. the consumer can surely get the compensation C. the salesgirl is surely scolded by the manager D. the consumer is surely refused
  4. The most effective complaint can be made . A. in a firm and exaggerated way B. by presenting specific information as to what is wrong C. by making general statements D. by complaining to the manager loudy and firmly
  5. the main idea in this passage is about . A. salesmen's strategies to satisfy consumers B. consumers' strategies to get the most from the store C. how to buy satisfactory goods D. how to protect consumers' rights 四、单词拼写题
  1. 投递;发表 vt. d_ _ _ _ _ _
  2. 宗教 n. r_ _ _ _ _ _ _
  3. 保留 vt. r_ _ _ _ _ _
  4. 秋天 n. a_ _ _ _ _
  5. 安全的 a. s_ _ _
  6. 诊断疾病 vt./vi. d__ __ __ __ __ __ __
  7. 装修 v. d_ _ _ _ _ _ _
帮考网 让考试变得更简单

  8. 超级市场 n. s_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
  9. 返回、回来 v. r_ _ _ _ _
  10. 政党 n. p_ _ _ _
  11. 同情、同情心 n. s_ _ _ _ _ _ _
  12. 仁慈、宽容 n. m_ _ _ _
  13. 污染 n. p_ _ _ _ _ _ _ _
  14. 最后的 a. u__ __ __ __ __ __ __
  15. 十四 num. f_ _ _ _ _ _ _
  16. 罪犯 n. c_ _ _ _ _ _ _
  17. 灯 n.
  1___
  18. 探险 v. e_ _ _ _ _ _
  19. 闪电 n. l_ _ _ _ _ _ _ _
  20. 文化、文明 n. c_ _ _ _ _ _ 五、词形变换
  1. If he accepts the job, he (get) more money right away.
  2. All this made him (interest) in the history of philosophy.
  3. Her works of art show a great deal of (origin).
  4. She suggested (spend) another day in the mountain area.
  5. When I saw her, she (work) at the computer.
  6. He is always the first(answer)question.
  7. These guidelines represent what a majority of people (consider)acceptable.
  8. The book is not so difficult as I (expect).
  9. This classroom is (dirty) than the one we just left.
  10. These social (phenomenon) are so hard for us to understand. 六、汉译英题
  1. 坐出租车吧,以免误了火车。
  2. 买东西的人心底里总是暗自希望找到价值高而又便宜的东西。
  3. 关于惊吓症发生的原因,现已有多种解释。
  4. 不论你有多富有,也无法用金钱买到健康。
  5. 就我而言,我不喜欢他做事的方式。 七、英译汉题
  1. Organization also makes a difference in our abili
 

相关内容

2011海淀一模英语试题及答案

   海淀区高三年级第二学期期中练习 英 语 参考答案及评分标准 第一部分:听力理解(共三节, 第一部分:听力理解(共三节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 1. C 6. C 2. A 7. A 3. B 8. C 4. B 9. B 5. A 10. A 11. B 12. C 13. A 14. B 15. C 第二节(共 10 小题;每小题 1.5 分,共 15 分) 第三节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) ★每小题超过一个词不计分 ...

2010年陕西中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 Yin ...

2010年绍兴中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 Yin ...

2010年宁德中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 Yin ...

2010年长沙中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 长沙中考英语试题及答案 中考英语 2010 年长沙中考英语试题及答案 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com( ...

邯郸市初中生升学英语一模考试试题

   年邯郸市初中生升学模拟考试( 2010 年邯郸市初中生升学模拟考试(一) 英 语 试 卷 本试卷分卷Ⅰ和卷Ⅱ两部分。卷Ⅰ为选择题,卷Ⅱ为非选择题。 本试卷共 120 分,考试时间 120 分钟。 卷Ⅰ(选择题,共 85 分) 注意事项: 1.答卷工前,考生务必将自己的姓名、准考证号、科目填涂在答题卡上。考试结束, 监考人员将试卷和答题卡一并收回。 2.每小题选出答案后,用 2B 铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。答在试卷 上无效。 3.听力部分共包括两小节:第一节在卷Ⅰ,第二节在卷Ⅱ。完 ...

2010年奉贤区高三英语一模考试卷

   新 课 程 教 育 在 线 学年 2009 奉贤区调研测试 2010.1) 高三英语试卷 (2010.1 两部分。 本试卷分为第 I 卷(第 1-12 页)和第 II 卷(第 12 页)两部分。全卷共 12 页。 分钟。 满分 150 分。考试时间 120 分钟。 考生注意: 考生注意: 1. 答第 I 卷前,考生务必在答题卡和答题纸上用钢笔或圆珠笔清楚填写姓名、准考证号(区 . 卷前,考生务必在答题卡和答题纸上用钢笔或圆珠笔清楚填写姓名、准考证号( 统一编号, ,并用铅笔在答题卡的相应位置 ...

2009年北京石景山初三英语一模试题答案

   北京市石景山区 2009 年初三英语第一次统一练习暨毕业考试 答案及评分参考 第 I 卷(共 70 分) 1.C 11.B 2.A 12.A 3.B 13.B 23.A 33.B 43.D 53.B 4.C 14.C 24.B 34.D 44.B 54.C 5.B 15.B 25.C 35.C 45.C 55.A 6.C 16.B 26.A 36.A 46.A 56.C 7.A 17.C 27.C 37.B 47.B 57.B 8.C 18.A 28.B 38.D 48.A 58.D 9.A ...

合肥英语一模分析

   高考英语 Ⅰ卷(客观题)115分 Ⅱ卷(主观题)35分 听力30分 单项选择 15分 任务型阅读 10分 完形填空 30分 阅读理解 40分 作文 25分 http://www.elecfans.com 文综200+语文 语文80+英语 英语80+数学 数学80=440 文综 语文 英语 数学 80分 听力 15分 分 单项选择 10分 分 主观题 20分 分 高考英语 完形填空 15分 分 阅读理解 20分 分 http://www.elecfans.com 第一部分 听力 第一节: 第一 ...

英语面试问题及答案

   实用英语之面试英语辅导:关于司机职务 Here are good answers to some of the tougher questions asked in job interviews. If you can smoothly supply answers like these during the interview, you are bound to make a good impression. 1. What is important to you in a job? Me ...

热门内容

北师大版高中英语必会单词和短语总结必修3

   30 天学不会英语 无效退款 宫方网站 www.28k.cn 单词 Unit 7 51. penguin 52. coal 53. discover y 54. crab 55. educate 56. up-to-date 57. attraction 58. attract 59. shark 60. discount 61. trick 62. melt 63. measure 64. length 65. schoolboy 66. centimetre 67. barrel 68. ...

英语初中不规则动词过去式和过去分词表

   英语初中不规则动词过去式和过去分词表 was been 是 * am were been 是 * are awoke awoke 唤醒 awake bore born 忍受 bear beat beaten 打,敲打 beat became become 成为,变成 become began begun 开始 * begin bet bet 打赌 bet blew blown 吹 blow broke broken 打坏,打破 break brought brought 带来 * bring ...

人教版新目标七年级上学期期末英语复习练习题(三)(练习题)

   Unit 7 How much are these pants? 一、短语 1. how many 2. have a look 3. a pair of shoes/shorts/pants/socks 4. on/for sale 5. at a very good/high/low price 6. by/for oneself 7. bags/shoes for sports 8. clothes/clothing store(shop) 9. buy sth from sb/sp ...

2011高考英语 必背词组

   2011 高考英语 必背词组 agree vi.同意;持相同意见 I cannot agree with you on this point.在这一点上,我不能同意你的意见。 sb agree with sb 同意某人的话,意见 sth agree with sb 某物,某事适应某人 agree to sb 建议 agree on sth 在某一点上取得一致意见 agree upon sth 在某一点上取得一致意见 agree to do sth 同意干某事 break vt.打破;损坏;破 ...

黄冈中学2010年春季高二期末考试英语试题

   年春季高二期末考试英语 英语试题 黄冈中学 2010 年春季高二期末考试英语试题 本试卷共四部分.满分 150 分.考试时间 120 分钟. 第一部分:听力 第一部分:听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 第一节 听下面 5 段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的 A,B,C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试卷的相应位置.听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题 和阅读下一小题.每段对话仅读一遍. 1.How man ...