一、单项选择题(共 20 题) 单项选择题(
  1.The discount houses were first established in that period of time people’s purchasing power was low. A. which B. that C. when D. where 【正确答案】C 【您的答案】A

  2.Advertising is only part of the total sales effort, but it is the part that the most attention. A. attacks B. attracts C. attaches D. attributes 【正确答案】B 【您的答案】A

  3.It was important for the president to continue his schedule, regardless the bomb threat. A. of B. by C. from D. with 【正确答案】A 【您的答案】A 【答案正确】

  4.Not only the students but also the old teacher been changed. A. was B. were C. has D. have 【正确答案】C 【您的答案】A

  5.The reason I’m writing is to ask for your permission to translate your latest novel into Chinese. A. because
B. why C. for D. as 【正确答案】B 【您的答案】A

  6.It rained hard yesterday, prevented me from going to the park. A. that B. which C. as D. it 【正确答案】B 【您的答案】A

  7.If traffic problems are not solved soon,driving in this city impossible. A. become B. becomes C. will become D. has become 【正确答案】C 【您的答案】A

  8.The Atlantic Ocean is one of the oceans that separate the old world the new. A. in B. away C. to D. from 【正确答案】D 【您的答案】A

  9.This tool machine is capable being improved. A. to B. in C. with D. of 【正确答案】D 【您的答案】A

  10.We very close,but things have changed recently. A. used to be B. are used to being C. are used to be D. were used to being 【正确答案】A 【您的答案】A 【答案正确】

  11. I had! You really suffered a lot. A. What a time B. What time C. How a time D. how time 【正确答案】A 【您的答案】A 【答案正确】

  12.Some people who are successful language learners find it difficult to in other fields. A. succeed B. result C. achieve D. score 【正确答案】A 【您的答案】A 【答案正确】

  13.The boss asked his secretary to go to a concert and she his invitation with pleasure. A. received B. accepted C. rejected D. refused 【正确答案】B 【您的答案】A

  14.I wonder who will as secretary of our club next year. A. take up B. take over
C. take one D. take on 【正确答案】B 【您的答案】A

  15.The advertisements are trying people to buy things they don’t really need. A. persuade B. persuading C. be persuading D. to persuade 【正确答案】D 【您的答案】A

  16.He found it difficult to make himself . A. understood B. be understood C. understand D. to understand 【正确答案】A 【您的答案】A 【答案正确】

  17.Please write a report the above subjects are to be covered. A. which B. in which C. that D. in that 【正确答案】B 【您的答案】A

  18. right now, she would get there on Sunday. A. Would she leave B. Were she to leave C. If she leaves D. If she had left 【正确答案】B 【您的答案】A

  19.Practice English every day. A. speak B. to speak C. speaks D. speaking 【正确答案】D 【您的答案】A

  20.The atmosphere consists of an ocean of gases miles high. A. hundreds B. hundreds of C. of hundreds C. of hundreds of 【正确答案】B 【您的答案】A
  1.Please write a report the above subjects are to be covered. A. which B. in which C. that D. in that 【正确答案】B 【您的答案】B 【答案正确】

  2.That student his hand every time the teacher asks a question. A. lets up B. gets up C. puts up D. rises up 【正确答案】C 【您的答案】A

  3.The Atlantic Ocean is one of the oceans that separate the old world the new. A. in B. away C. to D. from 【正确答案】D 【您的答案】A

  4. I had! You really suffered a lot. A. What a time B. What time C. How a time D. how time 【正确答案】A 【您的答案】A 【答案正确】

  5.Advertising is only part of the total sales effort, but it is the part that the most attention. A. attacks B. attracts C. attaches D. attributes 【正确答案】B 【您的答案】A

  6.The speaker’s forceful words persuaded his opponent to . A. back out B. back up C. back on D. back down 【正确答案】D 【您的答案】A

  7.The advertisements are trying people to buy things they don’t really need. A. persuade B. persuading C. be persuading D. to persuade 【正确答案】D 【您的答案】A

  8.It rained hard yesterday, prevented me from going to the park. A. that B. which
C. as D. it 【正确答案】B 【您的答案】A

  9.For a week she worked with us in the village, her poor health. A. as a result of B. on account of C. in spite of D. despite of 【正确答案】C 【您的答案】A

  10.The reason I’m writing is to ask for your permission to translate your latest novel into Chinese. A. because B. why C. for D. as 【正确答案】B 【您的答案】A

  11.It’s quite me why such things have been allowed to happen. A. for B. behind C. against D. beyond 【正确答案】D 【您的答案】A

  12.He was busily engaged writing letters. A. on B. in C. with D. by 【正确答案】B 【您的答案】A

  13.Health good food, fresh air and enough sleep. A. rely B. depend C. depends on D. consist of 【正确答案】C 【您的答案】A

  14.Do remember to the light when you leave the room. A. turn up B. turn on C. turn off D. turn down 【正确答案】C 【您的答案】A

  15.The boss asked his secretary to go to a concert and she his invitation with pleasure. A. received B. accepted C. rejected D. refused 【正确答案】B 【您的答案】A

  16.Being a good leader,one to think more of others. A. must B. may C. ought D. should 【正确答案】C 【您的答案】A

  17.We very close,but things have changed recently. A. used to be B. are used to being C. are used to be D. were used to being 【正确答案】A
【您的答案】A
【答案正确】

  18.He continued speaking,regardless my feelings. A. in B. of C. on D. about 【正确答案】B 【您的答案】A

  19.He found it difficult to make himself . A. understood B. be understood C. understand D. to understand 【正确答案】A 【您的答案】A 【答案正确】

  20. right now, she would get there on Sunday. A. Would she leave B. Were she to leave C. If she leaves D. If she had left 【正确答案】B 【您的答案】A
  1.The reason I’m writing is to ask for your permission to translate your latest novel into Chinese. A. because B. why C. for D. as 【正确答案】B 【您的答案】A

  2.For a week she worked with us in the village, her poor health. A. as a result of B. on account of C. in spite of D. despite of
【正确答案】C 【您的答案】A

  3.Being a good leader,one to think more of others. A. must B. may C. ought D. should 【正确答案】C 【您的答案】A

  4.Practice English every day. A. speak B. to speak C. speaks D. speaking 【正确答案】D 【您的答案】A

  5.Some people who are successful language learners find it difficult to in other fields. A. succeed B. result C. achieve D. score 【正确答案】A 【您的答案】A 【答案正确】

  6.It was important for the president to continue his schedule, regardless the bomb threat. A. of B. by C. from D. with 【正确答案】A 【您的答案】A 【答案正确】

  7.The advertisements are trying people to buy things they don’t really
need. A. persuade B. persuading C. be persuading D. to persuade 【正确答案】D 【您的答案】A

  8.He was busily engaged writing letters. A. on B. in C. with D. by 【正确答案】B 【您的答案】A

  9.Advertising is only part of the total sales effort, but it is the part that the most attention. A. attacks B. attracts C. attaches D. attributes 【正确答案】B 【您的答案】A

  10.That student his hand every time the teacher asks a question. A. lets up B. gets up C. puts up D. rises up 【正确答案】C 【您的答案】A

  11.The factory manufactures a of products. A. variety B. mixture C. quality D. volume 【正确答案】A
【您的答案】A
【答案正确】

  12.This tool machine is capable being improved. A. to B. in C. with D. of 【正确答案】D 【您的答案】A

  13.Please write a report the above subjects are to be covered. A. which B. in which C. that D. in that 【正确答案】B 【您的答案】A

  14.We very close,but things have changed recently. A. used to be B. are used to being C. are used to be D. were used to being 【正确答案】A 【您的答案】A 【答案正确】

  15.He continued speaking,regardless my feelings. A. in B. of C. on D. about 【正确答案】B 【您的答案】A

  16.The speaker’s forceful words persuaded his opponent to . A. back out B. back up C. back on D. back down
【正确答案】D 【您的答案】A

  17. right now, she would get there on Sunday. A. Would she leave B. Were she to leave C. If she leaves D. If she had left 【正确答案】B 【您的答案】A

  18.I wonder who will as secretary of our club next year. A. take up B. take over C. take one D. take on 【正确答案】B 【您的答案】A

  19.If traffic problems are not solved soon,driving in this city impossible. A. become B. becomes C. will become D. has become 【正确答案】C 【您的答案】A

  20.It’s quite me why such things have been allowed to happen. A. for B. behind C. against D. beyond 【正确答案】D 【您的答案】A
  1.We very close,but things have changed recently. A. used to be B. are used to being C. are used to be D. were used to being
【正确答案】A 【您的答案】A 【答案正确】

  2.He was busily engaged writing letters. A. on B. in C. with D. by 【正确答案】B 【您的答案】A

  3.The discount houses were first established in that period of time people’s purchasing power was low. A. which B. that C. when D. where 【正确答案】C 【您的答案】A

  4. right now, she would get there on Sunday. A. Would she leave B. Were she to leave C. If she leaves D. If she had left 【正确答案】B 【您的答案】A

  5.The atmosphere consists of an ocean of gases miles high. A. hundreds B. hundreds of C. of hundreds C. of hundreds of 【正确答案】B 【您的答案】A

  6.Please write a report the above subjects are to be covered. A. which
B. in which C. that D. in that 【正确答案】B 【您的答案】A

  7.He found it difficult to make himself . A. understood B. be understood C. understand D. to understand 【正确答案】A 【您的答案】A 【答案正确】

  8.The factory manufactures a of products. A. variety B. mixture C. quality D. volume 【正确答案】A 【您的答案】A 【答案正确】

  9.The advertisements are trying people to buy things they don’t really need. A. persuade B. persuading C. be persuading D. to persuade 【正确答案】D 【您的答案】A

  10.Practice English every day. A. speak B. to speak C. speaks D. speaking 【正确答案】D 【您的答案】A

  11.Some people who are successful language learners find it difficult to in other fields. A. succeed B. result C. achieve D. score 【正确答案】A 【您的答案】A 【答案正确】

  12.Being a good leader,one to think more of others. A. must B. may C. ought D. should 【正确答案】C 【您的答案】A

  13. I had! You really suffered a lot. A. What a time B. What time C. How a time D. how time 【正确答案】A 【您的答案】A 【答案正确】

  14.He continued speaking,regardless my feelings. A. in B. of C. on D. about 【正确答案】B 【您的答案】A

  15.The speaker’s forceful words persuaded his opponent to . A. back out B. back up C. back on
D. back down 【正确答案】D 【您的答案】A

  16.The reason I’m writing is to ask for your permission to translate your latest novel into Chinese. A. because B. why C. for D. as 【正确答案】B 【您的答案】A

  17.The Atlantic Ocean is one of the oceans that separate the old world the new. A. in B. away C. to D. from 【正确答案】D 【您的答案】A

  18.Advertising is only part of the total sales effort, but it is the part that the most attention. A. attacks B. attracts C. attaches D. attributes 【正确答案】B 【您的答案】A

  19.I wonder who will as secretary of our club next year. A. take up B. take over C. take one D. take on 【正确答案】B 【您的答案】A

  20.That student his hand every time the teacher asks a question. A. lets up B. gets up C. puts up D. rises up 【正确答案】C 【您的答案】A
  1.It is four years she came to this college. A. since B. that C. after D. when 【正确答案】A 【您的答案】A 【答案正确】

  2.When you answer questions in a job interview, please remember the golden rule: Always give the monkey exactly he wants. A. what B. which C. when D. that 【正确答案】A 【您的答案
 

相关内容

自考英语一网络助学阶段测试答案

   一、单项选择题(共 20 题) 单项选择题( 1.The discount houses were first established in that period of time people’s purchasing power was low. A. which B. that C. when D. where 【正确答案】C 【您的答案】A 2.Advertising is only part of the total sales effort, but it is the part ...

牛津英语8B阶段测试

   牛津英语 牛津英语 8B 阶段检测 (2011.03.29) (本卷满分 100 分,80 分钟完卷 本卷满分 分钟完卷) Part 1 Listening (第一部分 听力) (共 25 分) 根据你听到的内容, Ⅰ. Listen and choose the right picture (根据你听到的内容,选出相应的图片 (共 6 分) 根据你听到的内容 选出相应的图片): 共 A B C D E F G 1. 2. 3. 4. 5. 6. Ⅱ. Listen to the dialo ...

剑桥英语第二阶段测试

   剑桥英语第二阶段测试 姓名: 笔试 分数 中英互译 读报纸 吃水果 看电视 吃冰欺凌 读书 洗碗 擦地 Drawing a picture Sing and dancing Cooking Going shopping Drinking tea 找出两个含义的词并标注意义 1 I can fly a kite . 2 There is a football match. 3 Please give me a ring in the morning 4 There’s no room ther ...

09中考英语复习阶段测试模拟试题一附答案

   班级 阶段测试模拟试题一 阶段测试模拟试题一 模拟试题 分钟) (100 分,90 分钟) 姓名 分数  卷首语 本次测试主要考查七年级(上)的基础知识,并有语言综合运用能力的考查。相信你已经在复习中做到脚 踏实地,对本册知识点进行了查缺补漏,请展示你的身手,验证一下吧!相信你的英语水平有了较大的突破,稳 步上升! 听力部分( 听力部分(20 分) 听句子, Ⅰ.听句子,选择正确的答语 听句子 选择正确的答语(5 分) 1.A.His favorite subject is art. ...

2009年初二下学期英语中段测试答卷和答案

   装订线 2009 年初二下学期英语中段测试卷(答卷) 年初二下学期英语中段测试卷( 听力部分 听力理解( 小题, 第一节 听力理解(共 15 小题,15 分;每小题 1 分) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1112131415 第二节 听取信息 (共 5 题,5 分;每小题 1 分) A B C D E 二,语言知识与运用(共 20 题,20 分) 语言知识与运用( 第一节 单项选择 (共 10 题,10 分;每小题 1 分) 1617181920 2122232425 第二节 ...

英语听力答案

   Unit 1 Click Here for Language Learning Short Conversations 1.B 2. C 3. A 4.C 5.D 6.C 7. C 8.A 9.B 10.D Long Conversation 1.A 2. B 3.B 4. D 5. A Understanding a Passage 1. A 2.A 3. C 4. D 5. D Understanding a Movie Speech 1.honored, 2.interesting 3. ...

小学阶段英语单词

   PEP 小学 3-6 年级的英语单词 (人民教育出版社出版 人民教育出版社出版!) 人民教育出版社出版 PEP 英语三年级(上册)三会单词 Unit 1 pen 钢笔 pencil 铅笔 pencil-case 铅笔盒 ruler 尺子 eraser 橡 皮 crayon 蜡 笔 book 书 bag 书 包 sharpener 卷 笔 刀 school 学校 Unit 2 head 头 face 脸 nose 鼻子 mouth 嘴 eye 眼睛 ear 耳朵 arm 胳膊 finger 手 ...

小学阶段英语语法

   小学阶段英语语法: 小学阶段英语语法: 可数名词与不可数名词“分家” 一、 可数名词与不可数名词的区别 普通名词所表示的人或事物是可以按个数计算的, 这类名词叫可 数名词。 如果普通名词所表示的事物是不能按个数来计算的, 这类名词就 叫不可数名词。 二、 可数名词的家务事 可数名词有单数和复数两种形式。指一个人或一件事物时,用单 数形式;指两个或多个人或事物时用复数形式。名词由单数形式变成 复数形式的规则如下: 1. 一般的名词词尾直接加-s 。如: book → house → room ...

初三英语阶段测评

   姓名 分数 分数 英语测评 满分 100 考试时间 90 分钟 姓名 一,单项选择(30 分) 单项选择( 1. Hurry up! They are waiting for. A. we B. us C. our D. ours 2. Peter usually gets up6:30 in the morning. A. on B. in C. at D. of 3. There a lot of meat on the plate. Would you like some? A.is ...

考试答案英语翻译

   单词:1 暂时 temporarily 2 允许 allow to 3 取决于 depends on 4 证实是 turned out 5 按照他的观点 form his point of view 翻译 TV can also provide education opportunities 电视节目也可以提供教育机会 Securities Markets in china started very late 中国的股票市场开始的很晚 Walking is the most simple a ...

热门内容

巧记大学英语六级单词 Lesson01

   Lesson 1 alert a. 警觉的,留神的,注意的 vt. 向…报警,使警惕;使认识到 n. 警戒(状态),戒备(状态);警报 The cat is alert and pricks up its ears when a mouse is approaching. 老鼠一靠近,猫就警觉起来,连耳朵都竖起来了。 The African tour guide alerted everybody to paying attention to safety in safari parks. 非 ...

新课标英语高考词汇表

   高中英语新课程标词汇表 A a (an) art. 一(个、件……) ability n. 能力; 才能 able a. 能够;有能力的 about ad. 大约;到处;四处 prep. 关于;在各处;四处 above prep. 在……上面 a. 上面的 ad. 在……之上 abroad ad. 到(在)国外 absence n. 不在,缺席 absent a. 缺席, 不在 accent n. 口音,音调 accept vt. 接受 accident n. 事故,意外的事 accordi ...

20ll宣城二次调研测试英语试题答案

   状元源 http://zyy100.com/ 免注册、免费提供中学高考复习各科试卷下载及高中学业水平测试各科资源下 宣城市 2011 届高三第二次调研测试 英 语 本卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分,满分 150 分,考试时间 120 分钟。 第Ⅰ卷 第一部分:听力理解 (共两节。满分 30 分) 回答听力部分时,请先将答案标在试卷上。听力部分结束前,你将有两分钟的时间将你 的答案转涂到客观题答题卡上。 第一节(共 5 小题; 每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 ...

_高考试卷分析_英语强调实用突出语篇的

   高考试卷分析: 高考试卷分析:英语强调实用突出语篇 出场教师:石家庄一中 武红 2008 年普通高等学校招生全国统一英语考试试题严格按照教育部考试中心提出的“平 稳过渡,紧扣大纲”的要求,遵循“突出语篇,强调应用”的命题原则。整套试卷的难度与 去年大体相当, 考生普遍反映试题难度适中, 略偏易。 总的看来, 今年试题有以下两个特点: -注重基础 这个特点主要反映在单词辨音、单项选择和二卷的单词拼写这三方面。例如,语音知识 考查字母组合 our,th,ai 的读音,还有元音字母 Aa,及辅音字 ...

牛津初中英语词组复习

   30 7A Unit One This is me! 1. What’s your name? 2. This is… 3. an instruction book 4. look after 5. make friends with 6. introduce oneself to each other 7. a profile of oneself 8. welcome to + n. 9. at Beijing Sunshine Secondary School 10. Good mor ...